Pressoteràpia

La pressoteràpia és una tècnica de fisioteràpia que consisteix en l’aplicació d’una pròtesi neumàtica pel drenatge del líquid intersticial de l’edema i el limfedema. En el cas de limfedemes, la pressoteràpia ha d’aplicar-se com a teràpia coadjuvant del drenatge limfàtic manual per realitzar un tractament complet. El tractament es subministra a través de cobertors o botes que recobreixen les cames i glutis, a través de les quals es realitza sobre el cos una pressió positiva que es va alternant de forma ascendent (pressoteràpia seqüencial).

presoterapia                  presoterapia_2

A través d’aquestes ones de pressió, la pressoteràpia estimula el sistema circulatori, generant un drenatge limfàtic i contribuint així amb l’eliminació de líquids, greixos i toxines que generen la cel·lulitits, edemes, limfoedemes i trastorns venosos com les varius.

Aquesta tecnologia està indicada especialment a: estimulació de la circulació venosa i limfàtica, edemes venosos i limfàtics, cel·lulitis (ajuda a la movilització de nòduls), efecte relaxant, ajuda a la recuperació després d’un esforç fisic important, afavoreix la recuperació i manteniment de l’elasticitat cutània, útil després d’intervencions de cirurgia estètica.

Les contraindicacions són les següents: problemes locals com úlceres, varius, flebitis i tromboflebitis, limfangitis o infeccions de la pell; problemes generals com hipertensió arterial, arterioesclerosi, infart de miocardi antic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s