PACK 2 VISITES: METGE ESPORTIU + NUTRICIONISTA (59 €)

La col.laboració entre nutricionista i metge esportiu es fonamental per a aconseguir els objectius marcats per l’esportista, ja sigui esportista d’elit com l’amateur o inclús el que encara no ha començat a fer esport. La millor manera de treure un òptim rendiment a una pauta nutricional concreta és mitjançant la interacció entre aquesta i una correcta pauta d’exercici físic.
shutterstock_136786043_compress

Un cop l’esportista (o futur esportista) té definit l’objectiu, es marcaran les línies d’actuació per tal d’aconseguir-lo:

1- El nutricionista esportiu realitzarà una valoració dietètica-nutricional de l’esportista. Es recomana la realització d’un estudi antropomètric (tècnica ISAK), i es pautarà el pla alimentari concret per a cada esportista, en funció dels seus entrenaments i del calendari de competició (si fós el cas).

2- Posteriorment, el metge esportiu pautarà o supervisarà l’exercici físic adequat a les necessitats fisiològiques de l’esportista, ajustant el tipus d’entrenament o exercici a la pauta nutricional i als objectius concrets, doncs no és el mateix tenir com a objectiu perdre pes i greix, que guanyar massa muscular i força o millorar el rendiment esportiu. Igualment, farà un control mèdic de la nova situació metabòlica a la que s’enfronta l’esportista.

3- Per últim, entre el nutricionista i el metge de l’esport decidiran si és necessària una pauta de suplementació, tant en els períodes d’entrenament com dins de la competició.

Ara us oferim un pack de 2 visites que inclou: 1ª visita metge esportiu + 1ª visita nutricionista. Tot per només 59 euros.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s